Στις 20 Ιανουαρίου συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα

Στις 20 Ιανουαρίου συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα
Στις 20 Ιανουαρίου συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018

Η απόλυτη γκάφα με εξώφυλλο της Κοκκίνου: Απέλυσαν άνθρωπο για λάθος στο στήθος της (ΒΙΝΤΕΟ)

Κι όμως έγινε... ακατάλληλη γκάφα!
Ακατάλληλη γκάφα αποκάλυψε σήμερα ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου». Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα πιο επεισοδιακά και πιο πολυσυζητημένα εξώφυλλα που έχει κάνει και το άφθονο παρασκήνιο.


«Δεν θα αναρωτηθεί κανείς γιατί κάναμε εξώφυλλο τη Μενεγάκη, τη Βανδή ή τον Ρουβά, γιατί το περιμένεις. Αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πουλάνε κιόλας. Πουλάει όταν κάποιος θα πει κάτι. Το εξώφυλλο που πούλησε περισσότερο στο DownTown ήταν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Είχε πουλήσει τότε κοντά στα 60.000 αντίτυπα.

Λάθη στο photoshop όπως το να βγούμε με δύο χέρια, πόδια όπως βγήκε το VanityFair όχι δεν έχουν συμβεί. Στο Nitro πολύ παλιά στην Έλλη Κοκκίνου, είχε φανεί κάτι που δεν έπρεπε να φανεί. Κάτι από το στήθος. Θυμάμαι είχε απολυθεί κι ένας άνθρωπος για αυτό. Αυτό το εξώφυλλο το είδαν όλοι. Το είδαν τρεις άνθρωποι από την εταιρεία, το είχε δει ο Πέτρος. Τυπώθηκε κανονικά όλο το τεύχος, 100.000 τιράζ. Μετά αναγκάστηκαν και πήραν αυτοκόλλητο «super τιμή» και έβαλαν πάνω!».

Δείτε το βίντεο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου