Στις 20 Ιανουαρίου συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα

Στις 20 Ιανουαρίου συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα
Στις 20 Ιανουαρίου συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα

Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018

Δεν θα το πιστεύετε - Σε ποια ηλικία άντρες και γυναίκες είναι ακμαιότεροι στο κρεβάτι

Τρομερή ανατροπή!
Στο παρελθόν οι έρευνες υποστήριζαν πως οι άντρες φτάνουν στη σeξουαλική τους κορύφωση μετά τα 18 τους και κυρίως στα 19-20, ενώ οι γυναίκες στα 31. Είναι όμως έτσι; Επειδή οι έρευνες αλλάζουν ανάλογα με τους επιστήμονες, τους ερευνητέςκαι τα νέα δεδομένα, υπάρχει μία νέα και πιο αισιόδοξη για τους άντρες που είναι ως 35 ετών. Για τους μεγαλύτερους, καμία ελπίδα προερχόμενη από έρευνες, αλλά από άλλες πηγές…


Αν και η όρεξη του κάθε ανθρώπου έχει να κάνει πολύ και με τα πλαίσια ζωής του, τις συνθήκες και τις κατάλληλες γνωριμίες, η σeξολόγος Νίκι Γκόλντσταϊν από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, διαπίστωσε πως σeξουαλικά και οι άντρες και οι γυναίκες περνούν καλύτερα μετά τα 25 και μέχρι τα 35 τους.

Σε αυτή τη φάση υπάρχει ωριμότητα, εμπειρία αλλά και ενθουσιασμός της νεότητας οπότε αυτή τη δεκαετία όλα λειτουργούν ευνοϊκά ώστε τα δύο φύλα να γνωρίζουν και τι θέλουν αλλά και τι μπορούν να προσφέρουν.

Όσον αφορά τους άντρες, στα 30 τους έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έτσι είναι καλύτεροι εpαστές!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου