Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018

Δύναμή σου, η… λίπανσή σου!

Ας δούμε, όμως, μαζί ποια είναι τα ιδανικά λιπαντικά για να χρησιμοποιήσεις εάν θέλεις να κάνεις πρωκτικό σεξ:
Το υβριδικό λιπαντικό

Πρόκειται για μια μίξη, καθώς το συγκεκριμένο είδος λιπαντικού συνδυάζει την αντοχή της σιλικόνης με την συμβατότητα του νερού. Αυτό σημαίνει ότι είναι και πολύ ανθεκτικό και ταυτόχρονα δεν θα σου προκαλέσει τυχόν ερεθισμούς.


Το λάδι καρύδας

Μια πολύ καλή λύση για όσους απεχθάνονται την αίσθηση του κλασικού λιπαντικού επάνω τους., ειδικά για όσους αναζητούν μια ασφαλή επιλογή φυσικού λιπαντικού. Σε αντίθεση με το baby oil ή τη βαζελίνη, που θα στεγνώσει και θα ερεθίσει τον πρωκτικό ιστό, το λάδι καρύδας είναι ακίνδυνο. Απλά έχε υπόψη σου ότι δεν ενδείκνυται για παράλληλη χρήση με προφυλακτικά από λατέξ.
Τα βουτυροειδή

Πρόκειται για είναι κρεμώδες, πλούσιο και βασισμένο στο πετρέλαιο λιπαντικό, όπως η βαζελίνη, που είναι απόλυτα απαραίτητο για το πρωκτικό παιχνίδι. Η παχιά και ομαλή υφή του θα απογειώσει την εμπειρία του πρωκτικού σεξ, διατηρώντας το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο ενώ ποτέ μα ποτέ δεν θα λεκιάσει τα σεντόνια σου.


Το βιολογικό λιπαντικό

Πρόκειται για ένα ευέλικτο λιπαντικό που είναι εντελώς οργανικό και φυσικό και στο οποίο δεν θα βρεις καμιά «σκληρή» χημική ουσία. Είναι με βάση το νερό και συμβατό με προφυλακτικά. Έχε, πάντως, υπόψη ότι μερικές φορές χρειάζεται κάποια επανεφαρμογή, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε είδους σεξουαλικό παιχνίδι, όντας απλό και εύχρηστο.


Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου