Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018

Τρομερό: Τον προκάλεσε η τραγουδίστρια, αυτός της έβαλε χέρι πάνω στη σκηνή και εκείνη τον...

Απίστευτο σκηνικό, δείτε το βίντεο που κάνει πάταγο!

Δώσε θάρρος στο χωριάτη να ανέβει στο κρεβάτι. Κάπως έτσι σκέφτηκε ο θεατής βλέποντας το σέξι ντύσιμο της τραγουδίστριας. Μάλιστα όταν έκανε ένα βαθύ κάθισμα μπροστά του, δεν άντεξε και άπλωσε το χέρι του να τη θωπεύσει.


Ο… καρπός αποδείχτηκε όχι μόνο απαγορευμένος, αλλά και… σκληρός για τα δόντια του, αφού η τραγουδίστρια του έριξε μία μεγαλοπρεπή κλωτσιά κατάμουτρα.

Στο βίντεο που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας φαίνεται η τραγουδίστρια Γκέμπι Βέστα να δίνει το σόου της σε νυχτερινό κέντρο στην κεντρική Ιάβα.

Κάποια στιγμή και μετά από ένα βαθύ κάθισμα της τραγουδίστριας, ένας από τους θεατές που ήταν στην πρώτη σειρά αποφάσισε όχι μόνο να βάλει το χέρι του πάνω στην Βέστα αλλά να επιχειρήσει να προχωρήσει και στα…. ενδότερα.

Άμεσα η 32χρονη τραγουδίστρια αντέδρασε και αφού σηκώθηκε όρθια, έριξε μια κλωτσιά στον άτακτο θεατή, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα διώχθηκε κακήν-κακώς από το νυχτερινό κέντρο.

«Του έριξα μια κλωτσιά και δεν νιώθω ικανοποιημένη. Αυτό που έκανε ήταν απαράδεκτο. Το να φοράω σέξι ρούχα είναι μέρος της δουλειάς μου. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνδρες μπορούν να με αγγίζουν όποτε θέλουν» δήλωσε από την πλευρά της η οργισμένη τραγουδίστρια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου