Στις 20 Ιανουαρίου συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα

Στις 20 Ιανουαρίου συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα
Στις 20 Ιανουαρίου συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Παπαδάκη!

Πρέπει να…

Μετά από πολλά χρόνια φαίνεται πως έχουμε ανατροπή στην πρωινή ενημερωτική τηλεοπτική ζώνη, καθώς ο «άρχοντας» της συγκεκριμένης ζώνης Γιώργος Παπαδάκης με το «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1 υποχώρησε αισθητά και αναγκάζεται να αλλάξει ώρα προβολής!
Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, οι πρώτες ημέρες του Μαΐου έφεραν πρωτιά σε καθημερινή βάση για το κανάλι του Φαλήρου και στη δύσκολη πρωινή ζώνη (06.00 – 10.00).
Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 30 Απριλίου έως την Παρασκευή 4 Μαΐου οι Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου τερμάτισαν πρώτοι με μέσο όρο τηλεθέασης 24,9% ενώ η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» σημείωσε 23,5%.
Αξιοσημείωτο είναι πάντως ότι και την εβδομάδα από τη Δευτέρα 7 Μαΐου έως και την Πέμπτη 10 Μαΐου η εκπομπή «Σήμερα» διατήρησε την πρωτιά και μεγάλωσε και τη διαφορά από τον Γιώργο Παπαδάκη. Συγκεκριμένα η εκπομπή του ΣΚΑΪ προηγείται με μέσο όρο 26,2% και ακολουθεί το «Καλημέρα Ελλάδα» με 23,7%.
Κάπως έτσι, η ανατροπή στην τηλεθέαση της πρωινής ζώνης έφερε και ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 καθώς από σήμερα το «Καλημέρα Ελλάδα» θα ξεκινάει ένα τέταρτο νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου