Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Παπαδάκη!

Πρέπει να…

Μετά από πολλά χρόνια φαίνεται πως έχουμε ανατροπή στην πρωινή ενημερωτική τηλεοπτική ζώνη, καθώς ο «άρχοντας» της συγκεκριμένης ζώνης Γιώργος Παπαδάκης με το «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1 υποχώρησε αισθητά και αναγκάζεται να αλλάξει ώρα προβολής!
Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, οι πρώτες ημέρες του Μαΐου έφεραν πρωτιά σε καθημερινή βάση για το κανάλι του Φαλήρου και στη δύσκολη πρωινή ζώνη (06.00 – 10.00).
Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 30 Απριλίου έως την Παρασκευή 4 Μαΐου οι Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου τερμάτισαν πρώτοι με μέσο όρο τηλεθέασης 24,9% ενώ η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» σημείωσε 23,5%.
Αξιοσημείωτο είναι πάντως ότι και την εβδομάδα από τη Δευτέρα 7 Μαΐου έως και την Πέμπτη 10 Μαΐου η εκπομπή «Σήμερα» διατήρησε την πρωτιά και μεγάλωσε και τη διαφορά από τον Γιώργο Παπαδάκη. Συγκεκριμένα η εκπομπή του ΣΚΑΪ προηγείται με μέσο όρο 26,2% και ακολουθεί το «Καλημέρα Ελλάδα» με 23,7%.
Κάπως έτσι, η ανατροπή στην τηλεθέαση της πρωινής ζώνης έφερε και ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 καθώς από σήμερα το «Καλημέρα Ελλάδα» θα ξεκινάει ένα τέταρτο νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου