Οι ΠΑΣΟΚοι που έγιναν ΣΥΡΙΖΑίοι: Δείτε τον πίνακα που έδωσε ο Μητσοτάκης στον Τσίπρα

Οι ΠΑΣΟΚοι που έγιναν ΣΥΡΙΖΑίοι: Δείτε τον πίνακα που έδωσε ο Μητσοτάκης στον Τσίπρα
Οι ΠΑΣΟΚοι που έγιναν ΣΥΡΙΖΑίοι: Δείτε τον πίνακα που έδωσε ο Μητσοτάκης στον Τσίπρα

Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018

Επικό! Δείτε τι κάνουν οι γυναίκες στο μπάνιο πριν το σεξ!

Ωραίο πράγμα οι ταινίες ρε φίλε. Ξέρεις μωρέ, εκεί που το 
ζευγάρι έχει βγει το πρώτο του ραντεβού για καφέ, φαΐ, ποτό, ορειβασία, paintball και κυνήγι στρογγυλού τυριού και παρά το γεγονός ότι έχουν κλείσει κανά 8ωρο πάνω-κάτω στους δρόμους, όταν μπαίνουν στο δωμάτιο ξεκινούν το φάσωμα στο τσακ μπαμ λες και δεν τους αγγίζει η πιθανότητα να έχει πιάσει μάκα το κορμάκι τους.
Αφασία.
Κάπως έτσι κυλάει ο κινηματογραφικός χρόνος, ωστόσο η κατάσταση στον αντίστοιχο πραγματικό είναι εντελώς διαφορετική. Δηλαδή;
Δηλαδή, έχεις βγει το ραντεβουδάκι σου, όλα έχουν πάει πρίμα και φαίνεται πως και η νύφη και ο γαμπρός θέλουν να ολοκληρώσουν τη βραδιά… ολοκληρώνοντας. Όλα καλά κι όλα ωραία και σας ευχόμαστε έτσι εύκολα να σας πηγαίνουν τα πράγματα. Με το που μπείτε όμως στο σπίτι, είναι κομματάκι δύσκολο να μην ακούσετε το στοματάκι της να λέει την ατάκα «δώσε μου δυο λεπτάκια, πρέπει να πάω λίγο στην τουαλέτα».
Και θα πάει ο κόσμος να χαλάσει. Παραβλέποντας το γεγονός ότι τα δύο λεπτάκια της αποτελούν κομμάτι των πιο σύντομων ανεκδότων που ακούστηκαν ποτέ, εννοείται πως πολύ καλά θα κάνει που θα πάει, μιας και το φρεσκάρισμά της το χρειάζεται (όπως το χρειάζεσαι κι εσύ). Ας μην κολλάμε σε αυτά. Αυτό το οποίο έχει σημασία κι αυτό στο οποίο θα επιμείνουμε σήμερα, είναι να δώσουμε μια απάντηση στο ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙ όταν κλειδώνεται εκεί που και ο βασιλιάς πάει μόνος του.
Μπορεί να μη θέλει και πολύ μεγάλη φαντασία για να καταλάβουμε πώς περνάει το χρόνο της εκεί μέσα, η αλήθεια είναι όμως πως μερικές φορές τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα από όσο φανταζόμαστε οι άντρες μεταξύ μας….

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου