Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΒΕΣ:ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ!!!

Σε κατάσταση τρέχω και δεν φτάνω είναι οι υποψήφιοι για την Προεδρία του ΕΒΕΣ ..Θεμιτό το τρέξιμο αγαπητοί υποψήφιοι αλλά αυτά που ακούγονται αν είναι αλήθεια δεν σας κάνουν περήφανους . Πολλά τα έξοδα λένε στην πιάτσα ..και τώρα τελευταία προέκυψαν και τα ""άτυπα γραφεία τύπου""..
Τώρα γιατί δύο υποψήφιοι σε καιρούς χαλεπούς λεγεται ότι ξοδεύουν ένα ""σκασμό "" ευρώ για μια θέση που είναι άμισθη, δεν είναι άμεσα κατανοητό από εμένα τον boufo..
Είμαι boufos βλέπετε και δεν τα πιάνω εύκολα τα νοήματα!!
Εντάξει  να λένε ότι κερνάτε  και κάποιους καφέδες και κάποια ουζάκια ,αλλά το να λέγεται ότι φτάνετε στο σημείο να έχετε""άτυπα γραφεία τύπου"" .είναι άλλο πράμα..και μην μου πει κανείς από τους δυό σας  ότι οι δημοσιογράφοι προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους..!!
Βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω  και την αναγκαιότητα αυτών των"' άτυπων γραφείων τύπου""..αν υπάρχουν!!!
Τι έχουμε ρε παιδιά, Αυτοδιοικητικές ή Βουλευτικές εκλογές ???..Είναι απλά  εκλογές για την εκλογή  του ΔΣ ενός φορέα  και τίποτα παραπάνω...
Τώρα αν κάνετε οπως λένε  ""άτυπα γραφεία τύπου"' για να έχετε μόνο ""χειροκροτητές"" σε site και ΜΜΕ..σας πιάσανε κότσο..
Οι περισσότεροι από αυτούς είναι σχεδόν ανύπαρκτοι στο διαδίκτυο και με ελάχιστα κλικ.   (μια ματιά στο ALEXA θα σας πείσει)...Γι' αυτό θα ήταν καλύτερα και άκρως οικονομικότερα να λέγατε σε κάποιον φίλο σας φιλόλογο ή δάσκαλο να σας γράφει που και που κανένα κείμενο αφιλοκερδώς.
Εξάλλου είναι απείρως προκλητικό σε μια εποχή που ο κόσμος ""πεινάει"" εσείς να συμπεριφέρεστε ως ""μεγιστάνες""...
ΌΛΑ αυτά βέβαια περί ""ατύπων γραφείων"" και ""μεγάλων εξόδων""  είναι απλά φήμες  που ακούγονται στα Σέρρας και τίποτε παραπάνω..
Εγώ σαν boufos που είμαι  τις φήμες αυτές δεν τις πιστεύω ουτε τις υιοθετώ  και  ελπίζω ότι δεν θα επιβεβαιωθούν  στην πορεία προς τις εκλογές...
""by boufos""
ΥΓ:MHN  ΞEXNATE TO
Alexa: Keyword Research, Competitive Analysis, & Website Ranking
https://www.alexa.com/Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου