ΔΕΙΤΕ ΦΑΤΣΕΣ! ΤΡΕΙΣ κι ο κούκος στο συνέδριο των συνωμοτών που ζήτησαν να μπει η «μακεδονική γλώσσα

ΔΕΙΤΕ ΦΑΤΣΕΣ! ΤΡΕΙΣ κι ο κούκος στο συνέδριο των συνωμοτών που ζήτησαν να μπει η «μακεδονική γλώσσα
ΔΕΙΤΕ ΦΑΤΣΕΣ! ΤΡΕΙΣ κι ο κούκος στο συνέδριο των συνωμοτών που ζήτησαν να μπει η «μακεδονική γλώσσα» που αναγνώρισε ο Τσίπρας στα Ελληνικά σχολεία (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017

Αποκαλύψεις φωτιά για Κικίλια – Μπαλατσινού: Οι ανθοδέσμες στο καμαρίνι και ο άγριος καυγάς με Κωστόπουλο

Ποιες οι νέες αποκαλύψεις για τη σχέση του Βασίλη Κικίλια με τη Τζένη Μπαλατσινού;
Η αποκάλυψη των κοινών διακοπών της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια έγινε μέσα από τις κοινές φωτογραφίες που διέρρευσαν στον Τύπο και εξέπληξε τους πάντες.

Η πρώτη γνωριμία των δυο τους έγινε πριν 10 χρόνια, στα γυρίσματα της εκπομπής «Jenny Jenny» όπου ο Βασίλης Κικίλιας είχε βρεθεί ως προσκεκλημένος της παρουσιάστριας. Τα γυρίσματα είχαν πάει ανέλπιστα καλά και όσοι τους είχαν δει μαζί τότε έκαναν λόγο για ανέλπιστη χημεία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του περιοδικού Ciao ο πρώην Υπουργός άρχισε να στέλνει ανθοδέσμες στο καμαρίνι της παρουσιάστριας, αρχικά για ευχαριστώ και μετά για να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για εκείνη, καθώς οι ανθοδέσμες συνοδεύονταν από σημειώματα με πολύ σαφές περιεχόμενο.

Το πρώτο πριβέ ραντεβού, όπως αναφέρουν τα ίδια δημοσιεύματα, ήλθε λίγο καιρό αργότερα και ήταν καθαρά διερευνητικό και από τις δυο πλευρές.

Και παρ’ότι ο Βασίλης Κικίλιας δεν έκρυψε ποτέ το προσωπικό του ενδιαφέρον η Τζένη Μπαλατσινού δεν έκανε αμέσως την επόμενη κίνηση. Τα ραντεβού πολλαπλασιάστηκαν όμως με τον καιρό και η παρουσιάστρια έδειξε επιτέλους το ενδιαφέρον της.

Η αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου


Ακριβώς όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση του Ανδρέα Παππά, η δημοσιοποίηση του ειδυλλίου μέσα από κοινές φωτογραφίες, δεν ήταν κάτι που ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος επίσης είναι πολύ διακριτικός σε ότι κάνει στην προσωπική του ζωή μετά το χωρισμό τους και επιθυμεί το ίδιο και από εκείνη.

Όπως λένε άνθρωποι που ξέρουν καλά πρόσωπα και πράγματα, οι δυο τους είχαν έντονο διαπληκτισμό μετά την αποκάλυψη του ειδυλλίου κάτι το οποίο είχε να συμβεί χρόνια.

Παρόλα αυτά ο πρώην σύζυγός της κατανοεί ότι εδώ πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό ή τουλάχιστον κάτι με σοβαρές προοπτικές και η αντιμετώπισή του ήταν διαφορετική.

Αυτό που δεν γνωρίζει κανείς σε αυτό το στάδιο είναι η εξέλιξη που θα έχει η σχέση αυτή κάτι που θα φανεί μέσα στους επόμενους μήνες.
fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου