Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΕΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ?????

Με έκπληξη διαβάζω ένα άρθρο - γνώμη από έναν έμπειρο δημοσιογράφο- αθλητικογράφο στο οικογενειακό site με τίτλο ""ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ-ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΔΕΛΗ.""...Για να μην σας κουράζω ο ΚΩΣΤΑΣ ζητά να
εμφανιστούν σε αυτόν οι νέοι επενδυτές του ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ και να του δώσουν αναφορά για το ποιοι είναι , που πίνουν τον καφέ τους , πόσα παιδιά έχουν, ενδεχομένως και πόσες καταθέσεις.!!

Βρε Κώστα, αντι να ασχοληθείς με τα οικονομικά των πρώην καίγεσαι με αυτούς που βάζουντα τα ωραία τους λεφτουδάκια για να κρατήσουν όρθιο τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ.!!

Αναλογίσου Κώστα ότι αν δεν ήταν αυτοί οι ""αόρατοι σε εσένα "" δεν θα έγραφες σήμερα γνώμες αλλά ούτε θα μιλούσες για τα εισιτήρια διαρκείας του Πανσερραικού ( πολλές χιλιάδες φαντάζομαι ότι είναι αυτά τα διαρκείας) ,γιατί απλά δεν θα υπήρχε ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ.

Γι' αυτό λοιπόν Κώστα μην ανησυχείς απλά διάβασε (Θρησκεύομενος 'Ελληνας είσαι ) την Καινή Διαθήκη και το κατά Ιωάννη ια' 1-44 όπου η αδερφή του Λάζαρου Μαρία παραπονέθηκε στον Ιησού ότι αν ερχόταν εγκαίρως δεν θα πέθαινε ο αδελφός της .Τότε αγαπητέ Κώστα ο Ιησούς δάκρυσε και με φωνή μεγάλη προ του τάφου κραύγασε: «Λάζαρε δεύρο έξω!» και ανάστησε τον Λάζαρο τέσσερις ημέρες μετά τον θάνατό του, προκαλώντας τον θαυμασμό των παρισταμένων και το θανάσιμο μίσος των εχθρών του Φαρισαίων (Ιωάννου ια' 45-57).
Αυτά προς το παρόν αγαπητέ Κώστα....
YΓ: Ελπίζω ότι όταν εμφανισθούν "'οι αόρατοι για εσένα ""θα έχεις και ένα έγκυρο ρεπορτάζ για τα οικονομικά ανοίγματα του ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ και τα ευρουλάκια που βάζουν ..και έμπειρος και έγκριτος δημοσιογράφος-αθλητικογράφος είσαι....Κώστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου