Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017

Κούκλα η σύζυγος του Νίκου Παππά: Δείτε την σε σπάνια έξοδο με τον Υπουργό. Γιατί την κρύβει [φωτο]

Ποια η σύζυγος του Νίκου Παππά;

Σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του Ελενα Παντοπούλου, απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά.

Ο Νίκος Παππάς βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσει τους «Πέρσες» του Αισχύλου.

Το ζευγάρι, που παρακολούθησε την παράσταση παρέα με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετο και με ενθουσιασμό χειροκρότησε την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και τον Νίκο Ψαρρά για τις δυνατές ερμηνείες τους στην αρχαία τραγωδία.

Μάλιστα, μετά το τέλος της παράστασης ο υπουργός πήγε στα παρασκήνια για να δώσει συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές και δεν αρνήθηκε να ποζάρει μαζί τους στον φακό, όταν του το ζήτησαν οι φωτογράφοι.Η σύζυγος του Νίκου Παππά είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό.
Ελάχιστοι γνωρίζουν γι’ αυτήν, καθώς ο υπουργός Επικρατείας κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή.

Η σύντροφός του ωστόσο, είναι δύο χρόνια μικρότερή του και η σχέση τους μετράει πολλά χρόνια. Έχουν αποκτήσει δύο κόρες και μένουν σε ένα διαμέρισμα στο Θησείο.

Παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις του, ο Νικός Παππάς φροντίζει να πηγαίνει τα παιδιά του στο σχολείο, ενώ την υπόλοιπη μέρα δίπλα τους βρίσκεται η σύζυγός του, η οποία, αν και είναι βρεφονηπιαγωγός, δεν εργάζεται.fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου