Τρίτη, 15 Αυγούστου 2017

Όταν ο φωτογράφος (δεν) έχει κέφια: Οι φωτογραφίες που «έκαψαν» τους διάσημους Έλληνες και θα έπρεπε σίγουρα να αυτοκαταστραφούν!

Δεν είναι ότι φταίνε αυτοί, ούτε ότι δεν ξέρουμε να ποζάρουν (αλίμονο!). Μερικές φορές, ωστόσο, ο φακός των παπαράτσι δεν έχει κέφια και εκεί που τα κλικς πέφτουν βροχή απαθανατίζουν και στιγμές που κανονικά θα έπρεπε να κλειδωθούν σε ένα συρτάρι και το κλειδί να πεταχτεί στη λίμνη με το τέρας του Λοχ Νες.

Εμείς όμως, λίγο πριν γίνει αυτό, βρήκαμε μερικά από αυτά τα κακά – αν θέλετε – αλλά αρκετά αστεία στιγμιότυπα και σαν να ήμαστε εκεί, μεταφέρουμε το κλίμα, τις σκέψεις αλλά και τα σχόλια μας.
Το καλοκαίρι είναι για να γελάμε και να περνάμε καλά, γι’ αυτό no hard feelings, σωστά;

Απολαύστε:«Μαρή, Κατερίνα, πως το βλέπεις θα μπω στη selfie ή μόνη σου θα βγάζεις; αναρωτιέται η Σάσα Σταμάτη!

«Παιδιά, μην κουνιέστε για να φτιάξω λίγο τη χωρίστρα μου» λέει ο Λέων ΠατίτσαςΌσο και να τα κοιτάς δε θα μεγαλώσουν, Άννα μας, το έχουμε προσπαθήσειΛίγο τα έπαθλα, λίγο η κακοπέραση, λίγο το κακό το φως, πολύ θέλει;Στην αρχή προσπάθησε να βολευετεί στην ξαπλώστραΤελικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπήκε για μία βουτιά!«Μα τω θεώ, κουράστηκα» τραγουδάει από μέσα της η Κέλλυ Κελεκίδου
Η μάνα του λόχου σου λέει η Ντορέττα Παπαδημητρίου
Μην σκύψεις άλλο, Δημήτρη μας Θεοδωρίδη μας, θα δούμε κι το υπόλοιπο μέρος!Αφού τον βλέπεις που παιδεύεται, βοήθησε καλέ τον άνθρωπο που του πιάνεις και κουβέντα, βρε Σταματίνα!Παιχνίδια στη θάλασσα ήθελε η Χριστίνα Αλούπη!Τον έπνιξε όμως τον άνθρωπο!Καλέ, ήπιε όλη τη θάλασσα ο καημένος!Να και τούτη, να κι εκείνη. Καλέ, Αθηνά Πικράκη, τι τον βαράς τον Γιώργο μας τον Τζαβέλλα μας;εεεεε, Βασίλη, ποιο σιγά, θα φύγω πίσω» λέει η Josephine με τρεμάμενη φωνή στον Βασίλη Μιχαήλ

Πηγή: missbloom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου