Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

Φούντωσαν οι φήμες! Τι… τρέχει ανάμεσα σε παίκτη του Survivor και την Κατερίνα Καινούργιου; (ΒΙΝΤΕΟ)

Το θέμα έχει προχωρήσει και εκτός από δημοσιεύματα, υπάρχουν πλέον και δηλώσεις. Σε... περιπέτειες είναι έτοιμη να μπει η Κατερίνα Καινούργιου.


Η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται έχει αποκτήσει εξαιρετική... σχέση με έναν από τους παίκτες του Survivor, ο οποίος μάλιστα δεν διέψευσε το θέμα.Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης εδώ και κάποιες μέρες βρίσκεται στην Κύπρο. Ο πρώην «Μαχητής» επέστρεψε στο νησί του, όπου και πραγματοποιεί διάφορες τηλεοπτικές εμφανίσεις. Στις συνεντεύξεις του φυσικά, όλες οι ερωτήσεις είναι σχετικές με το Survivor.

Από τις συζητήσεις του όμως δεν λείπει και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία τον στήριζε ανοιχτά όσο εκείνος ήταν στο παιχνίδι επιβίωσης. Μιλώντας στην εκπομπή του MegaOne «Όλα Για Σένα», άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για την παρουσιάστρια του Epsilon.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι μια πάρα πολύ όμορφη κοπέλα, η οποία δεν χρειάζεται να το πω εγώ αυτό το λένε οι δουλειές που έχει κάνει. Είχαμε μία επικοινωνία με την Κατερίνα για να την ευχαριστήσω για την στήριξη της και για τα ωραία λόγια που είχε πει για μένα, γιατί φάνηκε ότι με στήριζε όταν ήμουν στο παιχνίδι. Της είπα ότι με την πρώτη ευκαιρία που θα είμαι στην Ελλάδα σίγουρα θα πάω στην εκπομπή της. Όμως δεν ξέρουμε που θα βγει. Θα γνωριστούμε και με την Κατερίνα, είναι πάρα πολύ όμορφη, μιλήσαμε και είναι όλα καλά. Είμαι ελεύθερος άρα δεν μπορώ να είμαι κλειστός στο συγκεκριμένο. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει και που θα μας βγάλει αυτό».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

 Πηγή: Peoplegreece.com
 pagenews.gr/
 sportdog.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου