Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΜΕΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ: «Πολλοί έχασαν τη δουλειά τους εξαιτίας της…»

Γνωστή παρουσιάστρια καρφώνει επώνυμος από τον χώρο της τηλεόρασης
.Ο Νίκος Κωνστάντης, ξέσπασε κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: «Δεν με συμπαθούσε καθόλου παρόλο που έφερνα και νούμερα στο κομμάτι που κάνω. Μετά από δύο εβδομάδες με έδιωξε με εξώδικο από τον Alpha. Μου στείλανε ένα εξώδικο και μου λέγανε ότι “πρέπει να αποχωρήσεις από τον Alpha”. Εγώ, βέβαια, χάρηκα πάρα πολύ. Αν ήξερε ότι θα με έκανε χαρούμενο, δεν θα το έστελνε», είπε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», τονίζοντας μάλιστα πως “πολλοί συνάδελφοι χάσανε τη δουλειά τους εξαιτίας της”.
«Δεν μιλάω για μένα, γιατί εγώ βρήκα αμέσως δουλειά. Πάρα πολλοί συνάδελφοι που χάσανε τη δουλειά τους και τη χάσανε εξαιτίας της, ελπίζω αυτό να της γίνει μάθημα, ότι φέτος θα είναι εκτός», είπε ο Νίκος Κωνστάντης και συνέχισε.
 «Όταν ήμουν στον Alpha πέρασα κακές στιγμές επί τρία χρόνια που ήμουν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ήθελα πάρα πολύ να φύγω. Δεν τολμούσα να πω το όνομα της Φαίης και του Γιώργου γιατί ήταν η περίοδος που η Κωνσταντίνα είχε διαμάχη με την Φαίη. Πάρα πολλές φορές μου έλεγε “λιαγκοσκορδέικο”.
 crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου