Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017

Απάντηση - φωτιά Καμμένου για Noor1: «Να δούμε ποιος θα πάει πρώτος μέσα»!

Δριμύ κατηγορώ για την υπόθεση του Noor1 από τον Πάνο Καμμένο μετά τα δημοσιεύματα από Μέσα της επιρροής
γνωστού εφοπλιστή: "Να δούμε ποιος θα πάει πρώτος μέσα" καταλήγει η ανακοίνωσή του...Απαντήσεις για την περιβόητη υπόθεση του Noor1 μετά και τη νέα έφοδο της οικονομικής αστυνομίας στα γραφεία γνωστού επιχειρηματία έδωσε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Πάνος Καμμένος. Η έφοδος προκάλεσε μπαράζ δημοσιευμάτων από εβδομαδιαία έντυπα που εγκαλούσαν τον Καμμένο για παρέμβαση στην υπόθεση και ζητούσαν Ειδικά Δικαστήρια γιατί επιχείρησε να επηρεάσει τον βασικό μάρτυρα, πλοιοκτήτη και καταδικασμένο σε ισόβια, Μάκη Γιαννουσάκη.
Τα παραπάνω προκάλεσαν την οργή του Καμμένου που εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για τον... σπόνσορα της Νέας Δημοκρατίας, όπως χαρακτηρίζει τον επιχειρηματία που έγινε το ντου για το Noor 1 :  
«Πέρασαν 24 ώρες από την έρευνα στις επιχειρήσεις του σπόνσορα της Νέας Δημοκρατίας, και ομοτράπεζου του Κυριάκου Μητσοτάκη, για στοιχεία που αφορούν εμπορία ναρκωτικών και διακίνηση μαύρου χρήματος και η σιωπή τους ήταν όντως εκκωφαντική, έως το δημοσίευμα της εφημερίδας «Καρφί», το οποίο, αφού απορρίφθηκε από δύο εφημερίδες έναντι αντιτίμου, δημοσιεύτηκε στον καταδικασμένο για συκοφαντική δυσφήμιση όμιλο σε περισσότερα από έξι χρόνια φυλάκιση.

 .sdna.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου