Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Προσοχή.. εύθραυστο! Τα 2 Υπερ-ευαίσθητα γυναικεία σημεία που πρέπει να προσέχεις στο σeξ!

Εσύ νόμιζες πως είχες το ελεύθερο να κάνεις ότι θέλεις πάνω στο κορμί της; Δώσε προσοχή στα 2 αυτά ευαίσθητα σημεία του
γυναικείου κορμιού κατά τη διάρκεια του σεξ και θα γίνεις ο θεός της!

Τον πρωκτό της

Βασική προϋπόθεση για να αγγίξεις το συγκεκριμένο σημείο, είναι να φροντίσεις για την απαραίτητη φυσικά... λίπανση. Το παιχνίδι με τον πρωκτό της απαιτεί πολλά προκαταρκτικά και καλή προθέρμανση αλλά ακόμα και αν είναι φουλ ερεθισμένη, τίποτα δεν μπορεί να γίνει με επιτυχία χωρίς την γενναιόδωρη βοήθεια ενός λιπαντικού, διότι η δίοδος του πρωκτού είναι τόσο μικρή που ακόμη και ένα δάχτυλο φαντάζει άβολο και ενοχλητικό στο συγκεκριμένο σημείο.

Από τη στιγμή που θα αγοράσεις ένα λιπαντικό, φρόντισε να το χρησιμοποιείς σε κάθε σας στάση, διότι σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sexual Medicine, αποδείχτηκε πως οι γυναίκες ήταν περισσότερο ικανοποιημένες από τη σεξουαλική τους ζωή όταν είχαν την απαραίτητη «υγρασία» μέσα τους!Την κλειτορίδα της

Μπορεί να σου ακούγεται παράλογο, αλλά η κλειτορίδα η οποία είναι γεμάτη με υπερευαίσθητα νεύρα, μπορεί μερικές φορές να γίνει υπερβολικά ευαίσθητη όταν την διεγείρεις κατευθείαν. Το να αγγίζεις το κεφαλάκι της κλειτορίδας, ειδικότερα όταν είναι ήδη ερεθισμένη μπορεί να προκαλέσει απίστευτη ενόχληση στη γυναίκα.

Αντίθετα, προτίμησε να δοκιμάσεις να κάνεις κύκλους γύρω από τη κλειτορίδα της και όχι να πειράζεις το ήδη ερεθισμένο κεφαλάκι της, για να της προσφέρεις απόλαυση χωρίς υπερδιέγερση.

Φυσικά και δεν εννοούμε πως δεν πρέπει να την αγγίζεις ποτέ σε αυτό το σημείο αλλά πρέπει να είσαι προσεχτικός και να τσεκάρεις την σύντροφο σου μήπως έχει υπερβολικά ευαίσθητη κλειτορίδα.
 manslife.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου