Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΠΙ ΤΗΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ! Υπόσχεται ζωή ως τα… 130

Τα αποτελέσματα των κλινικών ερευνών αναμένονται μέσα στο 2017.
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει ήδη ενημερωθεί για το ελιξήριο της νεότητας που μπορεί να παρατείνει τη ζωή ως και στα 130 έτη και το οποίο δοκιμάζεται στην Ρωσία.
Η είδηση έρχεται από τη Ρωσία και βασίζεται, όπως όλα δείχνουν σε αρχαία βακτήρια που ανακαλύφθηκαν στους πάγους και έχουν θαυματουργές ιδιότητες. Είναι χαρακτηριστικό ότι το ένα από τα βακτήρια έχει την ιδιότητα να καταστρέφει το μόριο του πετρελαίου και ουσιαστικά να το μετατρέπει σε νερό, το δεύτερο μπορεί να εξαλείψει τα μόρια κυτταρίνης, δίνοντας την ευκαιρία να εξαϋλωθούν πολλά από τα σκουπίδια που παράγει ο σύγχρονος πολιτισμός, ενώ το τρίτο στέλεχος την ιδιότητα να ενισχύει σημαντικά την υγεία των έμβιων όντων.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso οι ανακαλύψεις προκάλεσαν φυσικά το ενδιαφέρον του Βλαντιμίρ Πούτιν που επισκέφτηκε μαζί με τον πρόεδρο του Καζακστάν τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αγία Πετρούπολη.
Οι επιστήμονες φαίνεται ότι ενημέρωσαν τον Πούτιν ότι οι δοκιμές έδειξαν ότι τα ηλικιωμένα έμβια όντα (οι δοκιμές έγιναν σε ποντίκια) βελτίωσαν κατά πολύ την υγεία τους ως και την ικανότητα αναπαραγωγής τους.
Μέχρι στιγμής οι έρευνες δεν έχουν δείξει παρενέργειες, ωστόσο το μεγάλο ερώτημα για τους επιστήμονες είναι εάν το βακτήριο που δείχνει να πεθαίνει σε θερμοκρασίες άνω των 8 βαθμών Κελσίου θα μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για όλους.
Εάν οι κλινικές μελέτες στεφθούν με επιτυχία αναμένεται σημαντική βελτίωση της υγείας των ηλικιωμένων, ενώ με την εξέλιξη της έρευνας αναμένεται στα επόμενα 20 ως 30 χρόνια η διάρκεια ζωής να παραταθεί ακόμη και στα 130 έτη.

crashonline.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου