Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

΄΄ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΄΄ ΑΛΛΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Ο.Δ.Ε ΣΕΡΡΩΝ

       Πολιτικά ανύπαρκτοι  ΄΄κομματάρχες και μεγαλοφιγουρατζίδες  ΄΄ της Σερραϊκής  ΄΄ελιτ΄΄ ενοχλούνται και   δεν βλέπουν με ΄΄καλό μάτι΄΄   την παρουσία του Θεόδωρου Καμπούρη στην θέση του Προέδρου της Ν.Ο.Δ.Ε  Σερρών.

Διαφορετικά είναι όμως τα μηνύματα από την  κομματική βάση της Νέας Δημοκρατίας   η οποία αναγνωρίζει ότι ο Θεόδωρος Καμπούρης αναλαμβάνοντας την Προεδρία  της Ν.Ο.Δ.Ε   και με
πρωτεργάτη τον Υπεύθυνο Τύπου Γιώργο Τσουμαρίδη   κατάφερε να συντονίσει άψογα το΄΄ κόμμα΄΄ στις διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις του 2012 και σε μια εποχή που πολλά από τα ΄΄πρωτοκλασάτα΄΄ κομματικά στελέχη είχαν΄΄ εξαφανιστεί΄΄!!!
 Στην συνέχεια  αφού έβαλε σε τάξη τα οικονομικά του κόμματος, διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία πολλές  εκδηλώσεις με σημαντικούς ομιλητές οι οποίοι πρόβαλαν τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό μας.
 Παράλληλα με τις δραστηριότητες αυτές  βοηθά στην επίλυση   διάφορων  προβλημάτων που απασχολούν πολλούς πολίτες και   μέλη του κόμματος κάνοντας παρεμβάσεις  σε ΄΄Κεντρικό Επίπεδο΄΄.
 Δεν είναι λίγοι αυτοί που του δίνουν συγχαρητήρια τονίζοντας  ότι με τις ενέργειες και την συμπεριφορά του κάνει πράξη το δόγμα του Κώστα Καραμανλή ΄΄σεμνά και ταπεινά΄΄!!!
΄΄Αθόρυβος΄΄ αλλά δραστήριος ο Πρόεδρος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου